Новини Києва

Данілов прокоментував вбивство російського пілота Мі-8 в Іспанії

За його словами, колишньому військовому РФ пропонували залишитися в Україні.

Данілов прокоментував вбивство російського пілота Мі-8 в ІспаніїКузьмінов добровільно перейшов на сторону України / Колаж УНІАН / фото УНІАН, Скриншот

Російському пілоту Максиму Кузьмінову, який влітку 2023 року перегнав на територію України гелікоптер Мі-8, пропонували залишитися в країні.

Про це розповів секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в коментарі Українській правді. Коментуючи ймовірне вбивство російського пілота в Іспанії, він закликав дочекатися офіційних висновків іспанських правоохоронців.

За словами Данілова, причетним до подібних подій людям необхідно бути пильними. “Пропозиція нашої країни полягала в тому, щоб він лишався в Україні. Він точно б тут був би захищений. І я не думаю, що вони так тут могли б бешкетувати, як це відбулося в Іспанії”, – додав секретар Ради нацбезпеки та оборони.

Відео дняЙмовірне вбивство російьского пілота в Іспанії: що відомо

Нагадаємо, вчора вдень в мережі з’явилася інформація про те, що Максима Кузьмінова знайшли мертвим в Аліканте. В Головному управлінні розвідки Міноборони України підтвердили факт його смерті.

Згодом джерела УП в розвідці розповіли, що пілот Мі-8 вирішив не залишатися в Україні, а переїхати в Іспанію. Його знайшли застреленим, також неподалік виявили згорілу автівку, яка могла належати нападникам.

Джерело

Рекомендуем посмотреть:  Росія підняла в небо бомбардувальники
Показати статті

Рекомендуємо:

Leave a Reply

Close