Новини Києва

На Запорізькому напрямку аеророзвідники ефектно знищили окупантів (відео)

Крім того, бійці знайшли на місці пораненого противника – “він поповнить обмінний фонд”.

На Запорізькому напрямку аеророзвідники ефектно знищили окупантів (відео)Українські аеророзвідники ефектно знищили групу окупантів, ще одного взяли в полон / фото Telegram-канал ГУР

На Запорізькому напрямку аеророзвідники 3-ї бригади оперативного призначення “Спартан” знищили групу окупантів, пошкодили російську техніку та взяли в полон одного російського військового. Про це повідомила Нацгвардія України і оприлюднила відповідне відео.

Зазначається, що було виявлено групу противника, що пересувалася на полі бою в сторону позицій гвардійців. Після встановлення цілей, за допомогою FPV-дронів було нанесено декілька ударів по окупантах.

“Щоб завершити вдале відпрацювання з повітря, на зачистку висунулись два гвардійці нашої бригади “Спартан”, які на місці знайшли пораненого противника. Він поповнить обмінний фонд”, – повідомили у Нацгвардії.

Аеророзвідники ефектно знищили окупантів

Війна в Україні – останні новини

Окупанти розконсервували рідкісні гармати М-46 нестандартного калібру. Як зазначає видання Defence Express, ці гармати виготовлялись з 1946 по 1950 роки, мають нестандартний як для сухопутних військ російської армії калібр 130 міліметрів, на зберіганні ворог мав лише 350 гармат цього типу. Снаряди до них росіяни можуть отримувати з Північної Кореї.

Також УНІАН повідомляв, що заступник комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки Єгор Чернєв уточнив деталі “нової” мобілізації. За його словами, серед чоловіків є достатньо мобілізаційного ресурсу для задоволення потреб Генштабу у захисті України від російської агресії, тому мобілізувати жінок у ЗСУ не планується.

Рекомендуем посмотреть:  "Листа не буде": як світ реагує на вибори в Росії

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Удар по своїх: розробник американського бомбардувальника нового покоління зазнав збитків
  • Україна створює армію підводних дронів, щоб потопити Чорноморський флот РФ, – ЗМІ
  • Чому окупанти перестали використовувати ракети “Калібр”: експерт пояснив причини

Джерело

Показати статті

Рекомендуємо:

Leave a Reply

Close