Економіка

Поліція Польщі розслідує інцидент з українським зерном на кордоні

Поліція Польщі розслідує інцидент з українським зерном на кордоні

Поліція Польщі розслідує інцидент з українським зерном на кордоні

11.02.2024 22:29

Укрінформ

Поліція польського міста Хелм з’ясовує деталі інциденту, який стався з фурами з українським зерном біля прикордонного пункту пропуску в Дорогуську.

Про це повідомляє Польське радіо, передає Укрінформ.

За даними поліції, фермери, які протестували неподалік, зупинили три українські вантажівки та висипали з них зерно на дорогу.

"Після оформлення документів до Польщі в'їхали три вантажівки під керуванням громадян України. Учасники протесту не пропустили транспорт і в якийсь момент відкрили причепи, через що зерно частково висипалося на дорогу. Водії повернули назад у бік України", – поінформувала Ева Чиж із головного управління міської поліції Хелма.

За її словами, бійок та інших небезпечних ситуацій не було.

"Ми здійснюємо перевірку, встановлюємо дані осіб, які брали участь в інциденті, опитуємо свідків",  сказала правоохоронниця.

Поліцейські з'ясовують деталі події та вилучають докази на місці. Матеріали буде направлено до прокуратури для кримінальної та правової експертизи.

Як повідомляв Укрінформ, у пункті пропуску "Ягодин – Дорогуськ" польські фермери почали трощити українські фури із зерном та висипали його на дорогу.

Джерело

Рекомендуем посмотреть:  Запозичення до бюджету у січні становили майже 43,3мільярда
Показати статті

Рекомендуємо:

Leave a Reply

Close