Новини Києва

Битва за Богданівку “все”: село, ймовірно, таки захопив ворог, – DeepState (фото)

Про це свідчить низка доказів.

Битва за Богданівку "все": село, ймовірно, таки захопив ворог, - DeepState (фото)Битва за Богданівку у Донецькій області – що відомо на даний момент / Колаж УНІАН, фото DeepState

Попри те, що Міністерство оборони України сьогодні акцентувало, що село Богданівка у Донецькій області не втрачене – за нього тривають інтенсивні бої, аналітики кажуть про зворотне. 

Ввечері 13 квітня DeepState заявив, ймовірно, Богданівку таки взяла Росія. “Як і публічні кадри, так і безпосередні учасники боїв у тому районі, свідчать про захоплення села ворогом”, – заявили там.

Там акцентували, що 8 квітня бійці ОСУВ “Хортиці” виклали у мережу ролик удару по позиції РФ – йшлося про місце, що розташоване біля лісу між Богданівкою та Часовим Яром (у 800 метрах). 

Відео дня

Пізніше також публікувалися кадри, як бійці Сил Оборони України відходять з позицій південніше тих, де відбувалося згадане ураження.

Вже ввечері 12 квітня в мережі з’явився момент удару по нашій БМП, яка взагалі була підбита на повороті на Калинівку, заявив DeepState. 

Битва за Богданівку "все": село, ймовірно, таки захопив ворог, - DeepState (фото)Кадри ударів біля Богданівки / фото DeepState

Що казали аналітики DeepState про Богданівку

Зранку аналітики DeepState показали мапу боїв, на якій також позначили село Богданівка у червоній зоні. Тобто на території, яку окупувала Росія в Україні. Там заявили, що росіяни просунулися біля Часового Яру, Новокалинового та Тоненького та взяли Богданівку.

“Кацапи зайняли Богданівку, сьогодні з’явилося відео невдалої спроби відбити частину села у ворога”, – писав DeepState.

Рекомендуем посмотреть:  Тривожне Чорне море: корабельне угрупування РФ змінилося

Аналітики казали, що зранку Росія пробувала вести атаки на Бахмутському напрямку в районі Виїмки. 

Джерело

Показати статті

Рекомендуємо:

Leave a Reply

Close