Новини Києва

Яка мрія РФ, і де очікувати на удари ворога: полковник ЗСУ назвав загрози

Противники можуть зосередитися на повному захопленні чи знищенні слов’янської та краматорської міської агломерації, вважає експерт.

Яка мрія РФ, і де очікувати на удари ворога: полковник ЗСУ назвав загрозиВладислав Селезньов спрогнозував, де росіяни можуть завдати ударів в Україні / колаж УНІАН зі скріншотів

Повномасштабна війна в Україні триває, і російські загарбники хочуть захопити весь Донбас і мріють окупувати всю територію Запорізької та Херсонської областей.

Супротивники можуть здійснити допоміжні удари на півдні Запорізької області і десь на Куп’янському напрямку, розповів полковник запасу Збройних сил України, екс-спікер Генштабу армії, військовий оглядач Владислав Селезньов в ефірі Radio NV. На думку експерта, головний вектор докладання зусиль російськими окупантами буде зосереджено на ліквідації чи повному захопленні краматорської та слов’янської міської агломерації.

“Очевидно, що напрямки цієї експансії визначені… Йдеться про повну окупацію Донецької та Луганської областей. Звичайно, відтоді певні зміни відбулися, ворог тепер мріє ще повністю окупувати всю територію Херсонської та Запорізької областей…”, – вважає офіцер ЗСУ.

Відео дня

У центрі уваги новини – наступ Росії 2024 року скоро може розпочатися

Нагадаємо, наприкінці березня президент Володимир Зеленський заявив, що російські окупанти наприкінці травня чи у червні можуть піти у великий наступ.

За відомостями Генштабу ЗСУ, противники намагаються рухатися вперед на низці напрямків, але отримують гідну відсіч від наших захисників. Аналітики DeepState повідомили, що в Донецькій області загарбники фактично почали утримувати контроль над посадками, що розташовані між селами Тоненьке та Уманське, а також змогли просунутися в селі Новомихайлівка.

Рекомендуем посмотреть:  "Залучили все, що у них на озброєнні": військовий про наступ росіян біля Часового Яру

Джерело

Показати статті

Рекомендуємо:

Leave a Reply

Close