Сьогодні у Києві

Як пройшов ювелірний шопінг зі стилісткою Ольгою Instyle в оновленому бутику SOVA у ТРЦ DREAM

16 лютого з нагоди відкриття оновленого бутика SOVA у ТРЦ DREAM відбувся ювелірний шопінг із запрошеною стилісткою Ольгою Instyle.

Впродовж вечора Ольга допомагала клієнтам підібрати ювелірні прикраси для себе та у подарунок. Окрім ювелірного шопінгу, гості мали змогу поспілкуватися, зробити спільні фото та відсвяткувати відкриття оновленого бутика.

Як пройшов ювелірний шопінг зі стилісткою Ольгою Instyle в оновленому бутику SOVA у ТРЦ DREAMЯк пройшов ювелірний шопінг зі стилісткою Ольгою Instyle в оновленому бутику SOVA у ТРЦ DREAMЯк пройшов ювелірний шопінг зі стилісткою Ольгою Instyle в оновленому бутику SOVA у ТРЦ DREAMЯк пройшов ювелірний шопінг зі стилісткою Ольгою Instyle в оновленому бутику SOVA у ТРЦ DREAMЯк пройшов ювелірний шопінг зі стилісткою Ольгою Instyle в оновленому бутику SOVA у ТРЦ DREAMУ центрі уваги серед прикрас стала нова колекція RUBY, присвячена рубінам, які є символом найціннішого почуття — кохання. Клієнти бренду закохалися у цю колекцію ще до першої примірки!

Як пройшов ювелірний шопінг зі стилісткою Ольгою Instyle в оновленому бутику SOVA у ТРЦ DREAMЯк пройшов ювелірний шопінг зі стилісткою Ольгою Instyle в оновленому бутику SOVA у ТРЦ DREAMЯк пройшов ювелірний шопінг зі стилісткою Ольгою Instyle в оновленому бутику SOVA у ТРЦ DREAMА ось найбільше ювелірних must have можна було підібрати серед прикрас з колекції Мегаполіс, які вирізняються сучасними формами та стриманим дизайном.

Як пройшов ювелірний шопінг зі стилісткою Ольгою Instyle в оновленому бутику SOVA у ТРЦ DREAMЯк пройшов ювелірний шопінг зі стилісткою Ольгою Instyle в оновленому бутику SOVA у ТРЦ DREAMА ось Ольга для свого вбрання на вечір обрала прикраси у вигляді колосків з діамантами з колекції CULTURE. Кольє, брошка та каблучка ідеально довершили образ стилістки.

Як пройшов ювелірний шопінг зі стилісткою Ольгою Instyle в оновленому бутику SOVA у ТРЦ DREAMНа особливий вечірній шопінг до оновленого бутика SOVA у ТРЦ DREAM завітали блогери та інфлюенсери: Марина Левицька, Валерія Чернецька та Роман Свечкоренко, Катерина Тищенко, Владислава Владиченко, Марина Роботько

Відомі гості поділилися своїми фаворитами серед прикрас від ювелірного дому SOVA на своїх сторінках у соцмережах.

Як пройшов ювелірний шопінг зі стилісткою Ольгою Instyle в оновленому бутику SOVA у ТРЦ DREAMЯк пройшов ювелірний шопінг зі стилісткою Ольгою Instyle в оновленому бутику SOVA у ТРЦ DREAMЯк пройшов ювелірний шопінг зі стилісткою Ольгою Instyle в оновленому бутику SOVA у ТРЦ DREAMЯк пройшов ювелірний шопінг зі стилісткою Ольгою Instyle в оновленому бутику SOVA у ТРЦ DREAMЯк пройшов ювелірний шопінг зі стилісткою Ольгою Instyle в оновленому бутику SOVA у ТРЦ DREAMЯк пройшов ювелірний шопінг зі стилісткою Ольгою Instyle в оновленому бутику SOVA у ТРЦ DREAMВідтепер оновлений бутик відповідає новій концепції бренду. У залі є зручна зона клієнта з елегантними меблями та м’яким світлом, де можна випити кави та приміряти прикраси. А також просто в залі можна скористатися відкритою зоною ультразвукової чистки прикрас, щоб ваші улюблені ювелірні вироби завжди сяяли.

Рекомендуем посмотреть:  На столичні пляжі набирають команду лайфгардів: які умови та обов'язки

Як пройшов ювелірний шопінг зі стилісткою Ольгою Instyle в оновленому бутику SOVA у ТРЦ DREAMЯк пройшов ювелірний шопінг зі стилісткою Ольгою Instyle в оновленому бутику SOVA у ТРЦ DREAMЗавітайте до ТРЦ DREAM та переконайтеся у якісному сервісі та комфорті в оновленому бутику SOVA.

Джерело

Показати статті

Рекомендуємо:

Leave a Reply

Close