Сьогодні у Києві

Жорстоке поводження з тваринами: правоохоронці відкрили кримінальне провадження проти одного з притулків Київської області

У Броварському районі Київщини правоохоронці розпочали кримінальне провадження проти одного з притулків за фактом жорстокого поводження з тваринами. 

Про це повідомляє Поліція Київської області. Жорстоке поводження з тваринами: правоохоронці відкрили кримінальне провадження проти одного з притулків Київської областіДо правоохоронців звернулися громадяни та розповіли про те, що в одному із притулків в неналежних умовах утримують тварин. 

Крім того, поліцейські під час моніторингу соцмереж виявили публікацію про можливе знущання над тваринами в тому ж притулку.

Оперативники виїхали на місце події для документування всіх даних.Жорстоке поводження з тваринами: правоохоронці відкрили кримінальне провадження проти одного з притулків Київської областіСлідчі Броварського управління поліції Київщини відкрили кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження із тваринами (ч. 1 ст. 299 ККУ). 

Наразі законники зʼясовують всі обставини та проводять ретельну перевірку.

Раніше “Наш Київ” писав, що у Києві собака пошкодив дерева, які посадили на честь пам’яті загиблих жінок-військових.

Джерело

Рекомендуем посмотреть:  Приватизація столичного ТРЦ Ocean Plaza: подробиці
Показати статті

Рекомендуємо:

Leave a Reply

Close