Новини Києва

“Наодинці обпісяні-обкакані”: боєць “Альфи” Стаховський розповів про “вагнерівців”

Стаховський розповів, що якщо їх брати поодинці, то вони страшенно жалісні і перелякані.

"Наодинці обпісяні-обкакані": боєць "Альфи" Стаховський розповів про "вагнерівців"Стаховський описав “вагнерівців” / скриншот

Колишня перша ракетка України з великого тенісу Сергій Стаховський, який служить у складі спецпідрозділу СБУ “Альфа”, вважає, що “вагнерівці” – це найнижчий сорт населення, який є.

“Це люди, які декілька разів вже були ув’язнені. 90% – за вбивство. Тобто про що з ними розмовляти? Їм запропонували або сидіти в тюрмі, або зі зброєю в руках вбивати українців. Мародерити – те, що вони люблять. Звісно, вони обирають більш цікавий образ життя і заробити ще гроші”, – сказав він в інтерв’ю УП.

Стаховський розповів, що якщо їх брати поодинці, то вони страшенно жалісні і перелякані.

Відео дня

“Але якщо їх п’ятеро і в них є автомати, то вони вб’ють кого завгодно – і дітей, і жінок. Їм байдуже. Тобто оця зграйна сила, вона дуже сильно відчувається саме в них. Наодинці вони обпісяні-обкакані. А як тільки їх багато і є зброя, то відчувають себе безстрашними”, – сказав він.

Роль “вагнерівців” у війні проти України

Колишні війсковополонені росіяни, які воювали у лавах ПВК “Вагнер”, а згодом перейшли на бік України і нині воюють у складі “Російського добровольчого корпусу”, розповіли, як їх завербували, як готували до фронту, як із ними поводилися в полоні та що змінило їхній світогляд. 

Рекомендуем посмотреть:  Чи покладе край війні за 24 години: Дуда здивував своїми словами про Трампа

За їхніми словами, у ПВК “не знаєш, кому можна довіряти, кому не можна довіряти”.

Джерело

Показати статті

Рекомендуємо:

Leave a Reply

Close