Сьогодні у Києві

У Києві заливають бетоном фундаменти палацу гетьмана Розумовського: фото

У Києві на вулиці Івана Мазепи, 3-В заливають фундаменти палацу гетьмана Кирила Розумовського.

Про це повідомили у спільноті “Цегла”.

У Києві заливають бетоном фундаменти палацу гетьмана Розумовського: фотоКияни, які мешкають поруч, викликали поліцію та написали звернення щодо припинення будівельних робіт. Коли правоохоронці прибули на місце подій, забудовник припинив заливати бетон. Проте згодом, після від’їзду поліції, роботи поновили.

У Києві заливають бетоном фундаменти палацу гетьмана Розумовського: фото“Роботи, що виконуються, руйнують не лише унікальні фундаменти, а й будинок поруч, що також є пам’яткою архітектури та містобудування”, — наголосили активісти.

У Києві заливають бетоном фундаменти палацу гетьмана Розумовського: фотоФундаменти палацу гетьмана Кирила Розумовського віднайшли під час зносу частини будівель Інженерних служб Київської фортеці. Столичні археологи написали офіційний лист до Міністерства культури й забудовника, в якому попросили дослідити знахідки. Проте відповіді на звернення не отримали.

Раніше ми писали, що Київрада планує закріпити за Літературним (Чкалівським) сквером земельну ділянку, яка раніше перебувала в оренді приватного товариства “Молодіжний комплекс “Оболонь”.

Джерело

Рекомендуем посмотреть:  В парку імені Рильського планують встановити дерев'яні скульптури: фото
Показати статті

Рекомендуємо:

Leave a Reply

Close