Новини Києва

Конкурентка Трампа Ніккі Хейлі висловилася про допомогу Україні

Зараз Путін відчуває себе більш сміливіше, ніж будь-коли, каже вона.

Конкурентка Трампа Ніккі Хейлі висловилася про допомогу УкраїніНіккі Хейлі висловилася про війну / фото REUTERS

Екс-губернатор Південної Кароліни і кандидат на виборах президента США Ніккі Хейлі виступила за подальше надання допомоги Україні у війні проти Росії.

В інтерв’ю ABC news вона заявила про необхідність нагадати американському народу, що Путін – це не та людина, якій можна довіряти. “Важливість забезпечення перемоги України очевидна, тому що ми повинні запобігти подальшій війні. І прямо зараз Путін відчуває себе більш сміливіше, ніж будь-коли”, – заявила вона.

Хейлі вважає, що президент Джо Байден не пояснив американцям, чому Україна важлива. “Він жодного разу не розмовляв з американським народом про терористичну діяльність, що відбувається з Ізраїлем, і про те, чому Іран такий небезпечний. Він ні в якому разі не говорить про загрози з боку Китаю. І коли ви не говорите про ці речі з американським народом, вони дистанціюються від цього”, – додала вона.

Відео дня

Кандидат у президенти підкреслила, що вороги США бачать “невдачу Байдена на цьому фронті”, а також чують заяви Дональда Трампа про те, що його не турбує вторгнення в Україну. Під загрозою російського нападу опиняються Польща і країни Балтії.

“Це негайно втягує Америку у війну. Саме цього ми намагаємося уникнути. І саме тому цей пакет допомоги настільки важливий. Україна не просить війська, вона просто просить техніку і боєприпаси для перемоги в цій війні. Вони мають велику бойову силу. Нам потрібно дати їм те, що їм потрібно, щоб вони могли перемогти, щоб ми могли запобігти відправці наших військових чоловіків і жінок воювати”, – підкреслила вона.

Рекомендуем посмотреть:  Бої за Кринки: у ЗСУ заявили про значне збільшення штурмів

Вибори в США: останні новини

Як відомо, чергові президентські вибори в Сполучених Штатах Америки заплановані на 5 листопада 2024 року.

Від демократів кандидатури висунули чинний американський президент Джо Байден і член Палати представників США Дін Філліпс. Від республіканців – екс-президент Дональд Трамп і колишній постійний представник США при ООН Ніккі Хейлі.

Раніше російський диктатор Путін заявив, що хотів би бачити президентом США Джо Байдена. Трамп назвав це компліментом.

Джерело

Показати статті

Рекомендуємо:

Leave a Reply

Close