Новини Києва

Окупанти “не виснажені”: начальник штабу “Азов” про те, що буде “після” Авдіївки

Росія спроможна наступати і ще навіть не використала весь свій ресурс.

Окупанти "не виснажені": начальник штабу "Азов" про те, що буде "після" АвдіївкиАрмія РФ береже основні сили на війну з НАТО, їй по зубах інші напрямки України, вважає начальник штабу “Азов”  / Богдан “ТАВР” Кротевич / скріншот з відео

Армія РФ береже основні сили на війну з НАТО, ймовірно, їй по зубах інші напрямки України після Бахмута та Авдіївки.

Ще до моменту, коли ворог взяв у напівоточення Авдіївський напрямок, були “тривожні дзвіночки”, акцентував начальник штабу бригади НГУ “Азов” Богдан “Тавр” Кротевич в інтерв’ю Наталії Мосейчук.

“Десь там під Вугледаром намагалися зробити, десь ще щось, і все це провально. Десь два місяці тому противник почав наступати на багатьох напрямках. На південному десь в районі Вугледара, на Авдіївському (це коли воно ще не було в напівоточенні), на нашому біля Тернів. І це були серйозні штурми по всій лінії. А потім вони давлять, де давиться. Вони збирають свої сили і зосереджують в одному напрямку. Як вони зробили з Бахмутом, і як вони зараз роблять з Авдіївкою. Вони туди зосередили майже всі сили”, – нагадав він.

На думку “Тавра”, Росія має змогу вести наступ: хоча довгий час їй не вдається прорвати лінію оборони України, “тактика виснаження” проти РФ не працює. Військовий каже, що ворог ще навіть не задіяв весь арсенал військового ресурсу. 

Рекомендуем посмотреть:  На найбiльшому мiжнародному архiтектурному форумi представили iндустрiальний парк — Будівельний портал ПрофіДОМ

“Вони не виснажені. Я вважаю, що російська армія готується до війни з НАТО і вони просто не задіюють всі свої ресурси. Мені здається, що вони зараз закидають все зеками і десь готують декілька бригад. Декілька – це багато, декілька армійських корпусів, може”, – уточнив він.

Авдіївка – не єдиний прецедент фронту

На думку “Тавра”, ситуація у місті Авдіївка – не єдина потреба, яку має фронт України. Одна з головних проблем полягає в тому, що верхи військового керівництва не дослухаються до думки військових, які мають “свіжий” досвід участі у боях.

“Наша найбільша проблема – і в армії, і в політиці – ми не визнаємо своїх помилок”, – каже “Тавр”.

Зокрема, Богдан особисто розробляв тактику ударів по армії РФ та пропонував її на розгляд, однак ніякої зворотної відповіді не отримав. 

Джерело

Показати статті

Рекомендуємо:

Leave a Reply

Close