"Найвищий мiст через канал у свiтi" помiстили мiж двома будинками — Будівельний портал ПрофіДОМ

"Найвищий мiст через канал у свiтi" помiстили мiж двома будинками — Будівельний портал ПрофіДОМ

Голландський вуличний художник Франкi з’єднав верхнi поверхи двох будiвель в Амстердамi за допомоги конструкцiї, яка нагадує один з iсторичних мостiв через канал у мiстi.

Франкi, справжнє iм’я якого – Франк де Руве, встановив свiй мультяшний Canal Skybridge мiж двома будiвлями на Рокiнє, важливiй центральнiй вулицi Амстердаму.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, мiст знаходиться на висотi 10 метрiв над землею, а над ним митець поставив темно-зеленi поручнi та традицiйний лiхтар з короною.
“Я створив самий високий мiст через канал у свiтi, беручи сигнали з комiксiв, де реалiзм нiкого не стримує”, – повiдомив художник.
Canal Skybridge замовила голандська финтех-органзацiя Adyen, щоб з’єднати будiвлю своєї штаб-квартири з офiсами по сусiдству.
I хоча цей мiст доступний не для всiх, Франкi хотiв зробити дизайн, який би викликав радiсть.
Коли люди починають користуватися мостом, то становиться зрозумiлим, що прохiд йде не по поверхнi арки, а по прозорiй склянiй дорiжцi пiд нею.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, проект зайняв три роки, до нього долучилася команда iнженерiв та експертiв з будiвництва.
Конструкцiя складається зi стальної рами, вкритої акрилової смолою. Зовнiшню секцiю, поручнi та лiхтар зробили методом 3D-друку.

Источник

Показати статті

Рекомендуємо:

Leave a Reply

Close