Новини Києва

Медведєв назвав Латвію неіснуючою країною і пригрозив президенту стратою

Він випустив черговий пост, повний ненависті.

Медведєв назвав Латвію неіснуючою країною і пригрозив президенту стратоюМедведєв продовжує погрожувати країнам Балтії / Колаж УНІАН / фото УНІАН

Заступник голови Ради Безпеки Російської Федерації Дмитро Медведєв заявив, що такої країни як Латвія не існує.

Він опублікував у своєму Telegram-каналі фотографію “Харківського процесу” 1943 року, яку назвав “альтернативним фотоваріантом формули миру”. Так Медведєв прокоментував слова президента Латвії Едгарса Рінкевічса про те, що Росія має бути розгромлена.

“І там же будуть бовтатися виродки, які обстрілюють мирних жителів наших міст, і з ними – нікчема, яка вдає з себе президента неіснуючої країни Латвії, нікчема на прізвище Рінкевічс, який побажав смерті Росії. Memento mori”, – написав колишній президент Росії.

Відео дня”Мирний план” Росії: що відомо

Як відомо, Україна вже давно представила власну формулу миру, яка складається з 10 пунктів. До формули увійшли: радіаційна, ядерна та енергетична безпека країни, завершення війни, виконання статуту ООН і повернення всіх українських полонених. У Росії відкидають цю формулу і відмовляються говорити на підставі цих пунктів.

Раніше Медведєв опублікував свій “мирний план”, згідно з яким потрібно визнати, що “територія України належить РФ”. Він мріє про капітуляцію і демілітаризацію країни, а також про виплати “компенсацій” росіянам.

Джерело

Рекомендуем посмотреть:  Ракети, якими обстрілюють Україну, випробовують на казахах, – ЗМІ
Показати статті

Рекомендуємо:

Leave a Reply

Close