Війна

Павлоград частково без світла, тепла та води – Атака БПЛА

Не ігноруйте повітряні тривоги. Ввечері у неділю, 11 лютого, у повітряному просторі України зафіксували російські безпілотні літальні апарати. Тривогу оголошено у Дніпропетровській та Запорізькій областях.

Близько 21:30 Командування Повітряних сил ЗСУ повідомило про ударні дрони типу “Shahed” в Гуляйпільському районі Запорізької області, вони летіли західним/північно-західним курсом. Вже о 21:53 БПЛА зафіксували в Синельниківському районі Дніпропетровської області, курс північний (Павлоград).

Інформація оновлюється…

Оновлено о 02:40: Так зараз виглядає мапа повітряних тривог.

Атака БПЛА триває: Павлоград частково без світла, тепла та води

Оновлено о 02:20: БПЛА в Вінницькій області (Козятинський район), курс – західний. Також БПЛА є в Вінницькій області (Тульчинський район), курс – західний.

Оновлено о 01:35: Дрони з Кіровоградської та Черкаської областей летять в напрямку Вінниччини, курс – західний.

Оновлено о 01:00: БПЛА у Кіровоградській та Черкаській областях рухаються західним курсом.

Оновлено о 00:37: Відбій загрози застосування балістичного озброєння. Повітряна тривога в Донецькій області пов’язана з активністю російської тактичної авіації на південно-східному напрямку.

Оновлено о 00:20: Дрони у Кіровоградській області рухаються у напрямку Полтавської області, курс північний. Також БПЛА фіксують на межі Одеської та Миколаївської областей, курс руху – на північ. А БПЛА на півночі Миколаївської області рухається у напрямку Кіровоградської області північно-західним курсом.

Оновлено о 00:00: Загроза застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена повітряна тривога.

Оновлено о 23:40: Оновлення від Повітряних сил:

  • дрони у Миколаївській області рухаються північно-західним курсом;
  • ще декілька груп у Херсонській області наближаються до Миколаївської;
  • нова група БПЛА у Голопристанському районі Херсонської області, рухаються у напрямку Миколаївщини північно-західним курсом.
Рекомендуем посмотреть:  У Криму 08.10 пролунав вибух на Кримському мості - збірка мемов

Оновлено о 23:15: У Дніпропетровській ОВА повідомили, що внаслідок атаки дронами частина населених пунктів Павлоградщини та Синельниківщини знеструмлена, є перебої з водою. Лікарні перевели на альтернативне живлення. На щастя, без жертв.

Оновлено о 23:05:У Харкові пролунали вибухи, місто атакували ракетами.

Оновлено о 23:00: Ракета на Павлоград, негайно в укриття, закликають військові. Тим часом декілька груп ударних БПЛА у Херсонській області рухаються у напрямку Миколаївщини, курс північно-західний.

Оновлено о 22:55: Більша частина Павлограда знеструмлена через атаку, також відсутнє тепло та водопостачання. На місцях працюють аварійні бригади, повідомляє мер Анатолій Вершина.

Оновлено о 22:35: Нові ударні дрони помітили у Васильківському районі Дніпропетровської області, вектор руху – на Павлоград.

Оновлено о 22:10: Військові закликають жителей міста Павлоград перебувати в укриттях, на околицях фіксують БПЛА.

Атаки дронів по Україні: останні новини

Як відомо, цієї ночі окупанти вкотре завдали масованої атаки ударними безпілотними літальними апаратами. Повітряні сили повідомили, що російські загарбники запустили 45 БПЛА типу “Shahed-136/131” з районів Балаклави та мису Чауда в окупованому Криму.

Наша протиповітряна оборона збила 40 “шахедів” у межах Київської, Вінницької, Житомирської, Кіровоградської, Миколаївської, Черкаської, Одеської, Дніпропетровської та Херсонської областей.

Джерело

Показати статті

Рекомендуємо:

Leave a Reply

Close