Новини Києва

Проєкт школи майбутнього оберуть на мiжнародному архiтектурному конкурсi — Будівельний портал ПрофіДОМ

Проєкт школи майбутнього оберуть на мiжнародному архiтектурному конкурсi — Будівельний портал ПрофіДОМ

Центральне агентство з управлiння проектами (ЦАУП) та Спiлка архiтекторiв Литви оголосили мiжнародний вiдкритий конкурс на вiдбiр найкращої архiтектурної пропозицiї для проєкту “Майбутня школа для України”.

Мета проєкту, який був iнiцiйований урядом Литви та реалiзується у партнерствi з Агентством реконструкцiї та розвитку iнфраструктури України, – допомогти вiдновити зруйновану освiтню iнфраструктуру України, повiдомляє LRT.
“Разом з українськими та свiтовими архiтекторами ми прагнемо створити високоякiсний, iнновацiйний дизайн школи майбутнього, який вiдповiдатиме потребам України”, – зазначив у прес-релiзi Артурас Зарновскiс, керiвник програми Co-create Future of Ukraine в ЦАУП.
Проєкт має на метi надати готовий до впровадження та безкоштовний адаптивний технiчний проєкт для будiвництва нових шкiл по всiй країнi. Це не лише заощадить грошi та час, але й дозволить створити сучасну школу майбутнього в Українi, яка найкраще вiдповiдатиме потребам учнiв та вчителiв, вважають органiзатори.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, з авторами iдеї-переможця буде пiдписано контракт на 300 тис. євро. Переможця визначить мiжнародне журi.
Литовський фонд спiвробiтництва з розвитку та гуманiтарної допомоги видiлив 500 тис. євро на реалiзацiю проєкту.

Прочитано 25 разів

Джерело

Рекомендуем посмотреть:  Атаки та штурми РФ: що відбувається на "найгарячіших" напрямках
Показати статті

Рекомендуємо:

Leave a Reply

Close