Новини Києва
Як приготувати ніжну і хрустку картоплю в мундирі: гурман розкрила “ідеальний” метод
Багато користувачів зізналися, що потребували такої поради.
Приготуйте ідеально м’яку і водночас хрустку картоплю в мундирі / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com
Блогерка і гурманка Air Fryer Girl із 405 000 підписників в Instagram поділилася на відео своїм “ідеальним” методом приготування картоплі в мундирі у фритюрниці, пише The Mirror.
Зазначається, що цей спосіб дає змогу приготувати ніжну картоплю з хрусткою скоринкою.
Картопля в мундирі – спосіб приготування
Авторка відео продемонструвала, як готує картоплю:
Відео дня
- протикає шкірку виделкою;
- змащує картоплю соняшниковою олією і приправляє сіллю та перцем;
- кладе картоплю в деко фритюрниці та відправляє готуватися за температури 180 °C на 45 хвилин.
Тисячі користувачів відреагували на ролик. Багато хто зізнався, що потребував такої поради, оскільки часто не міг вгадати потрібний час для приготування ідеально м’якої і водночас хрусткої картоплі в мундирі.
Нагадаємо, раніше УНІАН писав, як запекти картоплю – поради від шеф-кухарів. Опитані кулінари дали одну й ту саму пораду – перед запіканням картоплю варто відварити до м’якості, помістити в крижану ванну, щоб зупинити процес приготування, після чого приправити за смаком і відправляти запікатися.