Сьогодні у Києві

Ремонт прискориться: на Деміївській площі розкрили аварійний тунель метро

У Києві на Деміївській площі будівельники розкрили тунель на аварійній ділянці між стаціями метро “Деміївська” та “Либідська”.

Ремонт прискориться: на Деміївській площі розкрили аварійний тунель метроЯк повідомив інфраструктурний оглядач Павло Авдокушин, це дозволить прискорити роботи на “синій” гілці столичного метрополітену.

Ремонт прискориться: на Деміївській площі розкрили аварійний тунель метроВідтепер ремонт на аварійній ділянці перегону має перейти на наступний етап. Будівельна компанія “Автострада” планує збільшити кількість будівельників та додати техніку. 

За словами Авдокушина, раніше представники метробуду не могли “набрати швидкість” через низку адміністративно-організаційних процедур та технологічних процесів.

Ремонт прискориться: на Деміївській площі розкрили аварійний тунель метро

Нагадаємо, що між станціями метро “Либідська” та “Деміївська” побудують нову ділянку тунелю. Аварійну частину перегінного тунелю, де виникли тріщини та підтоплення, демонтують.

Раніше ми писали, що повністю відновити рух поїздів на “синій” гілці київського метрополітену планують до кінця літа 2024 року. 

Джерело

Рекомендуем посмотреть:  Естонський депутат їде на велисипеді до Києва, щоб зібрати гроші на ЗСУ
Показати статті

Рекомендуємо:

Leave a Reply

Close